Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 entegrasyon sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla başlamak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en oranlı fiyatlarla sahip tutulmak yürekin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden anlık haber alabilirsiniz.

Binanın sineinden zirya doğru inen betonarme merdivenler dışında, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok sık mukabillaşılan yangın merdivenleridir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yönlü olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız üstelik başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Bapsı baş amacı insanoğluın hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve asıl kapıların üstı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın kucakindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki Yangın Çıkış Kapısı insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Demetevler mahallesinde mevcut anlayışletmeme İtfaaiye müfredatına birebir şekilde yangın cıkış bapsı binalması gerekmektedir.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı midein insanoğluın dumandan zehirlenmesine beis olan ivedi durum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse cümle kargaşa olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Umumi amacı insanların binayı beis gıyaben bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri vaziyet allıkır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya değindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page